Música popular de les Illes Balears

Èxit de la presentació de Racó de Tramuntana

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Tot i la poca previsió per part de l’ajuntament alhora de proporcionar un lloc adient, escenari, il·luminació etc. la presentació del grup Racó de Tramuntana fou tot un èxit. Tots els assistents pogueren gaudir d’una vetllada de mostra per part dels balladors que formen el grup de ball, una petita demostració del que seran les mostres de les que podrem gaudir arreu del territori, cada vegada més polides i amb muntatges que mesclaran la tradició dels balls més nostres amb les noves composicions que aniran sorgint dia a dia. Tot això acompanyat de un grup de músics propi i renovat, que tocaren totes les peces de la mostra i oferiren a continuació una estona de música per tots aquells que volgueren participar d’una ballada popular.

I a continuació les fotos i vídeos… (Perdó per la qualitat però entre manca de llum i altres problemes tècnic no són gaire bones)

4 responses

 1. Antic membre del grup Racó de Tramuntana

  Soc un antic membre del grup Racó de Tramuntana, enhorabona per la iniciativa de tornar montar el grup que tants d’anys va formar part d’aquest poble. Però volem dir que alguns companys meus i jo que pertaneixiem a n’aquest grup esteim un poc indignats perquè es va dir que van cridar a tots els membre per tornar-hi a formar part quan no es veritat, simplement van cridar a la gent que els hi va interessar. I volem saber si és legal que gent nova agafi el nom de l’antic grup sense haver-ho consultat amb els altres, ni siquiera ens han demanat opinió, ni ens van informar de que es tornava a fer el grup. I ens agradaria que es feci una assemblea amb tots els antics membres per aclarir com queden els estatuts i sobretot els diners que entre tots vam anar fent es repartirà a cap associació com es va quedar quan es va disoldre el grup o bé s’en benefiaran els nous membres, que així seria injust!! Només volem dir que al manco haurien d’haver tingut la decència de informar-ho a tots els membres que eren del grup i no a només uns quants.

  16 Novembre 2011 a les 11:03

 2. Racó de Tramuntana

  Des del grup Racó de Tramuntana, si hi ha persones que formaven part del grup antigament i no han estat informades d’aquesta tornada, vos deim que ha esta un descuit, i des d’aquí vos demanam disculpes.
  Divendres, per aquelles persones que vulguin saber algun tipus d’informació, que venguin al gimnàs de l’escola Costa i Llobera a les 19’30h i els donarem la informació que vulguin.

  16 Novembre 2011 a les 18:29

 3. Anònim

  Pareix mentida que per un pic que hi ha una iniciativa per consrvar les arrels pollensines,ja hi ha d´haver gent que surtir a possar traves.E n ves de protestar afegiu-vos i farem pinya que es lo que toca.Enhorabona a tots els que han fet posible tornar a tenir il.lusió per ballar.

  17 Novembre 2011 a les 09:20

 4. Anònim

  Jo també estic amb el company antic membre del grup. Esteim contents que es torni a crear el grup i que s’hagin animat a fer-ho d’una vegada, però hi ha maneres de fer les coses, i la primera era fer una assemblea amb tot l’antic grup per demanar opinió i si hi havia algú que volgues tornar a formar part del grup, així com està estipulat als estatuts, no com ho han fet que només han cridat a qui els hi han interessats, al manco que no haguessin dit en la presentació que havien cridat a tots els membres, quan no era vera. I no es per possar traves, simplement expressam el nostre malestar per les maneres que ho han fet. I per lo que tenim entes hi ha molts altres grups que també volen conservar les arrels pollensines, no és la primera iniciativa que es fa. Per la manera de parlar, segur que aquest anònim es un ballador actual del grup. Per lo que donen a pensar pareix que son una secta que només volen els qui els hi convenen.

  21 Novembre 2011 a les 12:01

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s